CroWineTribe je projekt usmjeren na organizaciju edukativno-inspirativnih događanja s ciljem edukacije mladih o vinskoj kulturi i vinskim regijama Republike Hrvatske te raznovrsnosti vinskih sorti i vina. Događaje organiziramo u raznim krajevima RH poznatim po bogatoj kulturi uzgoja i prerade vinove loze.

Kroz jednodnevne ili višednevne događaje, osim degustacije vina i prezentacije o vinima te specifičnostima vinske proizvodnje određene vinske regije ili podregije, organiziramo edukativno-zabavni sadržaj koji nije nužno vezan za vino.


Vizija CroWineTribe-a je stvoriti pokret koji okuplja zajednicu mladih koji se pobliže žele upoznati s vinskom kulturom te vinskim regijama RH i šire. Koristeći iskustvo i znanje naših članova te stalnim ulaganjem u kvalitetu i raznolikost programa želimo postati prepoznati kao regionalni lider u organizaciji edukativnih vinskih događanja za mlade.

CroWineTribe u budućnosti vidimo kao projekt internacionalnog karaktera sa svrhom promocije vinskih regija, proizvođača te vinskih sorti karakterističnih za kraj u kojem se projekt održava.